Meniu
Cos de cumparaturi

Despre Noi

Suntem  o companie românească înființată în anul 1994 și deținem o vastă experiență în prelucrarea lemnului și realizarea de mobilier netapițat. La început am abordat piața din România, iar cu timpul ne-am extins și internațional, mobilierul produs bucurându-se de apreciere în țări ale continentului European (Marea Britanie, Olanda, Germania, Elveția, Austria, Ungaria, Rusia, Franța, Spania, Portugalia, Italia și Turcia), Emiratele Arabe Unite, America de Sud (Brazilia). 


Susținem durabilitatea și integritatea procesului de proiectare și fabricare al produselor noastre, astfel mobilierul pe care îl producem este dotat cu sisteme care îi oferă o rezistență și o fiabilitate sporită.
Lemnul utilizat pentru fabricarea pieselor de mobilier este calitativ. Oferim soluții pentru mobilarea oricărei încăperi din locuința dumneavoastră, dar și pentru spații precum: birouri, muzeuri, hoteluri, școli, cămine, iahturi și vapoare, deținând experiență și expertiză în toate cele menționate.

Fiecare colt al casei are personalitatea lui. Noi avem grijă ca utilitatea și simțul estetic să se îmbine și să exprime exact viziunile clienților noștri.