fbpx
Telefon: 0254 545 454
Search

Prelucrare CNC

Prelucrare CNC de înaltă precizie și flexibilitate

Servicii de debitare și frezare pal și MDF pentru mobilier cu router CNC de ultima generați

Înainte de procesul efectiv de vopsire, materialul este prelucrat şi tăiat în piese individuale. Materialul este prelucrat pentru diferite piese atipice, pentru anumite frezări etc. Se ţine cont de grafica clientului sau putem realiza noi grafica. Pe scurt, orice proiect, oricât de îndrăzneţ, poate capătă formă dorită în mâinile specialiştilor noștri.

Vopsire și finisare

Servicii finisare si vopsire MDF

Servicii de debitare și frezare pal și MDF pentru mobilier cu router CNC de ultima generație

Front-vopsit folosește MDF 3D în producția de uși mobilier, având o gamă largă de produse care satisfac și cele mai pretențioase gusturi.

În colecțiile pe care le punem la dispoziția clienților noștri, oferim diferite modele de frezări, de la cele clasice la cele moderne sau ultramoderne, panouri decorative, figurine decorative, separatoare și alte obiecte de design dezvoltate în cooperare cu arhitectul nostru.

Gravura laser

Prelucrare CNC de înaltă precizie și flexibilitate

Gravura laser pe lemn, abs, metalex, metale eloxate sau vopsite, sticla, metal, plexiglas, piele, cauciuc pentru stampile.

Personalizam laser toata gama de promotionale din lemn, metal, plastic, etc

Raspundem prompt la intrebari si comenzi. Putem transpune ideea dumneavoastra in cadou original, unicat, prin gravare laser.

Print

Print de calitate superioara fronturi mobila, gresie si fainta,

Oferă un aspect modern și personalizat casei tale prin printarea de înaltă calitate a fronturilor de mobilă, gresiei, faiantei li a eamurilor.

Tâmplărie PVC

Ferestrele din tâmplărie PVC reprezintă o soluție modernă și confortabilă pentru căminul tău

Obiectivul nostru este să îmbunătățim viețile cu ajutorul ferestrelor și ușilor noastre. VISA îți oferă siguranța că primești ferestre și uși de calitate care să se potrivească căminului tău. Contactează-ne astăzi și un REPREZENTANT autorizat îți va transmite o ofertă.

Back to Top
Product has been added to your cart